Casa Davant Darrera-EN PROCÉS

L’arquitectura que esborra els límits entre el que és interior i exterior.

Nom: Casa Davant Darrera
Lloc: Garrotxa
Data: En procés

La Casa Davant Darrera es dissenya partint de dos entorns: el públic que ens ofereix vistes panoràmiques a la ciutat d’Olot i el privat que ens permet gaudir de la intimitat. Partint d’aquest inici, la casa es projecte creant d’un espai infinit format per subespais que el qual permet englobar tot el programa de dia.

El disseny de la casa permet aconseguir el màxim confort amb el mínim gasto energètic gràcies a una arquitectura basada en els estàndars passivhaus.

Cooperativa Plana de Vic

L’interiorisme aplicat a l’espai per aportar valor i negoci.

Nom: Cooperativa Plana de Vic
Lloc: Osona
Data: 2019
Concepte: Destila Arquitectura + Thinquery
Interiorisme: Destila Arquitectura
Disseny gràfic: Thinquery
Fotografies: Marc Torra

El projecte des d’un inici fuig del caràcter industrial de l’edifici i el seu entorn i es centra en crear una atmosfera familiar que ens recordi al rebost de les antigues cases de pagès. La intervenció treballa amb materials neutres i naturals per emfatitzar els productes exposats i recordar als seus orígens.

L’objecte del projecte és crear un vincle emocional entre marca i consumidor a través de l’espai per tal d’aportar valor al negoci.

Cinc Sentits

Una experiència gastronòmica a través de la successió d’espais.

Nom: Cinc Sentits
Lloc: Barcelona
Data: 2018
Concepte i interiorisme: Destila Arquitectura + Zoo Studio
Arquitectura: Destila Arquitectura
Disseny gràfic: Zoo Studio
Fotografies: Ivan Raga

Cinc Sentits és un restaurant gastronòmic de Barcelona amb estrella Michelin que ofereix una interpretació de la cuina tradicional catalana portada als nostres dies de la mà del xef Jordi Artal. Aquest és un projecte total, des de la creació del concepte, l’interiorisme, la gestió de les obres fins a la identitat corporativa.

La visita al seu poble natal a La Torre de l’Espanyol va desencadenar el concepte de la intervenció; CAMP – POBLE –CIUTAT, en referència al recorregut vital del xef durant la seva trajectòria, des del camp a la ciutat, passant per la casa del poble de la família, lligat amb la cuina catalana d’avantguarda que practica amb producte de proximitat i qualitat.

La proposta arquitectònica i d’interior vol transportar al comensal a les tres etapes del concepte, des dels materials rugosos i sense tractament, disposats en el seu estat més pur del tros, passant per la calidesa del poble, fins a arribar al refinament, lluminositat i colors clars de la ciutat mediterrània. Es crea un sistema per a la disposició dels materials en tota la intervenció per tal d’unificar la proposta, però que al mateix temps potencia els elements característics de cada etapa del restaurant.

Royal Astorija

Fusió d'estils per posar en valor l'arquitectura de l'edifici.

Nom: Lobby, Bar, Lounge & Congress Hall Royal Astorija
Lloc: Vilnius, Lithuania
Data: 2019
Equip de disseny: A Pinch Of Design (DESTILA + A&A)
Serveis realitzats: Disseny i experiència, disseny mobiliari, disseny interior, disseny il·luminació, styling.

El disseny de la planta baixa de l’hotel ( inclou recepció i lobby, bar, restaurant, celler, passadissos, lavabos i sales de conferències) fusiona varis estils per evocar-ne els diferents períodes de l’arquitectura de l’edifici i posar-los en valor. En tot moment, el disseny busca alinear-se amb els valors de la cadena per crear un espai elegant, confortable, càlid i sofisticat.

Bocca Buona Zürich

Restaurants & Hotels-Bocca Buona Zurich-3

El reflex dels sorollosos i atapeïts carrers italians.

Nom: Bocca Buona Zürich
Lloc: Zürich, Switzerland
Data: 2018
Equip de disseny: A Pinch Of Design (DESTILA + A&A)
Serveis realitzats:Disseny i experiència, disseny mobiliari, implementació, disseny interior, disseny il·luminació, disseny restaurant i bar, styling.

El disseny del restaurant vol aconseguir que el comensal visqui una experiència divertida i informal al mateix temps que descobreix els sabors de l’autèntica cuina italiana.
És per això, que es col·loquen dos escenaris de forma oposada de manera que des de qualsevol angle del restaurant el comensal pugui gaudir de la preparació teatral del menjar i de les begudes típiques italianes.
La fusió de materials, textures i colors ens evoca a diferents estils i elements utilitzats per la cultura italiana en diferents períodes de la seva història.

Restaurants & Hotels-Bocca Buona Zurich-8
Restaurants & Hotels-Bocca Buona Zurich-1
Restaurants & Hotels-Bocca Buona Zurich-3
Restaurants & Hotels-Bocca Buona Zurich
Restaurants & Hotels-Bocca Buona Zurich-4
Restaurants & Hotels-Bocca Buona Zurich-5
Restaurants & Hotels-Bocca Buona Zurich-6
Restaurants & Hotels-Bocca Buona Zurich-2

Lobby Zürich

Restaurants & Hotels-Lobby Zurich Airport

Una subtil intervenció integra l'elegància i la funcionalitat en en un únic espai.

Nom: Lobby Zürich
Lloc: Zürich, Switzerland
Data: 2018
Equip de disseny: A Pinch Of Design (DESTILA + A&A)
Serveis realitzats: Disseny i experiència, disseny mobiliari, disseny interior, disseny il·luminació, styling.

A través de la utilització d’un sistema de panells i lames s’unifica l’arquitectura de l’espai per crear un multi-espai únic i dinàmic format per diferents àrees on els viatgers poden gaudir dels serveis de l’hotel alhora que es relacionen entre ells.
La utilització del gris en els acabats ens recorda a l’arquitectura minimalista de Suïssa i permet contrastar amb els colors del mobiliari i els gràfics de les parets.

Restaurants & Hotels-Lobby Zurich Airport-1
Restaurants & Hotels-Lobby Zurich Airport-3

Casa Mirador

L’arquitectura com a eina per viure una experiència a través del paisatge.

Nom: Casa Mirador
Lloc: Osona
Data: 2016
Fotografies: Marc Torra

La casa es dissenya per contemplar l’entorn que l’envolta en situar-se en un lloc privilegiat. Es redueix al màxim la seva petjada i s’organitza el programa en el seu interior d’una manera funcional que permet aprofitar al màxim la superfície de la intervenció.

Els materials utilitzats i un envolvent energèticament eficaç permeten reduir el consum energètic i evitar pèrdues tèrmiques.

RESIDENCIAL-CASA-MIRADOR-OSONA-1
RESIDENCIAL-CASA-MIRADOR-OSONA-3
RESIDENCIAL-CASA-MIRADOR-OSONA-7
RESIDENCIAL-CASA-MIRADOR-OSONA-6
RESIDENCIAL-CASA-MIRADOR-OSONA-11
RESIDENCIAL-CASA-MIRADOR-OSONA-9
RESIDENCIAL-CASA-MIRADOR-OSONA-8
RESIDENCIAL-CASA-MIRADOR-OSONA-4
RESIDENCIAL-CASA-MIRADOR-OSONA-10
RESIDENCIAL-CASA-MIRADOR-OSONA-13
RESIDENCIAL-CASA-MIRADOR-OSONA

La Canaria

Una història delicada, natural i contemporània transporta el comensal a l'essència del lloc.

Nom: La Canaria Restaurant
Lloc: Gran Canaria, Spain
Data: 2016
Equip de disseny: A Pinch Of Design (DESTILA + A&A)
Serveis realitzats:Disseny i experiència, disseny mobiliari, implementació, disseny interior, disseny il·luminació, disseny restaurant i bar, styling.

Dissenyat segons els elements icònics del paisatge, La Canària vol ser un indret privilegiat a través d’una naturalesa reinterpretada i adaptada a l’origen dels valors de Radisson Blu.
Mitjançant la utilització de textures i materials que ens evoquen el refinament nòrdic i, combinat amb una reinterpretació dels elements de l’illa, el restaurant es converteix en el perfecte lloc per gaudir d’una inoblidable vetllada.
L’objectiu de la intervenció del restaurant és crear un espai central recollit i íntim, capaç d’atraure els comensals en el seu interior. Aquesta zona s’acota a través d’un doble sostre format per cordes suspeses encarregades de generar un joc de llum i ombres que ens evoquen a les ombres de les palmeres sobre el terra.

Bocca Buona Stuttgart

Restaurant-Hotels-Bocca Buona Sttutgart-Restaurants-1

Una experiència culinària a través d'elements populars de la cultura italiana.

Nom: Bocca Buona Stuttgart
Lloc: Stuttgart, Germany
Data: 2017
Equip de disseny: A Pinch Of Design (DESTILA + A&A)
Serveis realitzats:Disseny i experiència, gràfics ambientals, disseny mobiliari, implementació, disseny interior, disseny il·luminació, disseny restaurant i bar, styling.

Després de l’èxit de Bocca Buona Riga i Bocca Buona Niça, el concepte de restaurant italians Bocca Buona es trasllada al centre de la ciutat alemanya de Stuttgart on a través d’un espai vibrant el comensal podrà degustar una reinterpretació de la cuina de tota la vida.

L’espai té com a element d’atracció principal un show kitchen on el xef demostra les seves habilitats amb la pizza perquè el comensal pugui gaudir d’una autèntica experiència italiana. Dividit en diferents zones, l’espai s’adapta a les necessitats de cada comensal i alhora permet diversificar-ne les vivències.

Restaurant-Hotels-Bocca Buona Sttutgart-Restaurants-4
Restaurant-Hotels-Bocca Buona Sttutgart-Restaurants-6
Restaurant-Hotels-Bocca Buona Sttutgart-Restaurants-5
Restaurant-Hotels-Bocca Buona Sttutgart-Restaurants-2
Restaurant-Hotels-Bocca Buona Sttutgart-Restaurants-3
Restaurant-Hotels-Bocca Buona Sttutgart-Restaurants

Collage Brasserie

RESTAURANTS & HOTELS-COLLAGE-RESTAURANT-01

Un viatge ple d'humor i ironia al Pop Art britànic a través de la tècnica del collage.

Nom: Collage Brasserie
Lloc: Concept Design, UK
Data: 2016
Equip de disseny: A Pinch Of Design (DESTILA + A&A)
Serveis realitzats: Disseny i experiència, disseny de mobiliari, disseny d’interiors, disseny d’il·luminació, disseny de bar i restaurants, styling.

Collage s’inspira en les obres de Peter Blake per crear un nou concepte de restaurant que té les seves arrels en els tradicionals pubs anglesos i la braseria francesa. Confortable, relaxat i autèntic, el disseny del restaurant combina elements plens d’humor amb altres de clàssics per tal de què els comensals puguin gaudir d’una experiència sorprenent durant tot l’àpat.

RESTAURANTS & HOTELS-COLLAGE-ENGLAND-02
RESTAURANTS & HOTELS-COLLAGE-RESTAURANT-01