Una experiència gastronòmica a través de la successió d’espais.

Nom: Cinc Sentits
Lloc: Barcelona
Data: 2018
Concepte i interiorisme: Destila Arquitectura + Zoo Studio
Arquitectura: Destila Arquitectura
Disseny gràfic: Zoo Studio
Fotografies: Ivan Raga

Cinc Sentits és un restaurant gastronòmic de Barcelona amb dues estrelles Michelin que ofereix una interpretació de la cuina tradicional catalana portada als nostres dies de la mà del xef Jordi Artal. Aquest és un projecte total, des de la creació del concepte, l’interiorisme, la gestió de les obres fins a la identitat corporativa.

La visita al seu poble natal a La Torre de l’Espanyol va desencadenar el concepte de la intervenció; CAMP – POBLE –CIUTAT, en referència al recorregut vital del xef durant la seva trajectòria, des del camp a la ciutat, passant per la casa del poble de la família, lligat amb la cuina catalana d’avantguarda que practica amb producte de proximitat i qualitat.

La proposta arquitectònica i d’interior vol transportar al comensal a les tres etapes del concepte, des dels materials rugosos i sense tractament, disposats en el seu estat més pur del tros, passant per la calidesa del poble, fins a arribar al refinament, lluminositat i colors clars de la ciutat mediterrània. Es crea un sistema per a la disposició dels materials en tota la intervenció per tal d’unificar la proposta, però que al mateix temps potencia els elements característics de cada etapa del restaurant.