El taulell com element organitzador dels espais interiors

Nom: Netgar
Lloc: Olot
Data: 2020
Fotografies: Fragments-Marc Torra

La premissa principal pel projecte d’interiorisme de les oficines de Netgar, empresa especialitzada en el servei de neteja professional i d’alta qualitat a la Garrotxa, és transmetre  els valors de professionalitat, rigor i qualitat a través del disseny de l’espai, creant una imatge atemporal i de projecció al futur.

La proposta es centra en la ubicació de l’element principal del taulell dins l’espai, de manera que aquest aconsegueix delimitar les zones destinades a clients de les zones destinades a treballadors sense necessitat de tancar l’espai i deixant lliure el recorregut principal per arribar a les sales de reunions ubicades al fons de l’espai.

Les sales de reunions es dissenyen de manera que aquestes es connecten visualment amb la resta d’oficina per potenciar la continuïtat de l’espai però permeten tenir intimitat visual i acústica segons l’ús que se’n realitzi.

 

 

Pel que fa a la materialitat, el projecte es centra en una estètica neta i gairebé quirúrgica emfatitzant el sentit de l’empresa. S’utilitzen colors blancs i només en destaca el taulell, peça representativa de l’espai i que accentua el color corporatiu de Netgar.