Espai sense límits per una experiència sorprenent

Nom: By LaPaca
Lloc: Huesca
Data: 2019
Concepte i interiorisme: Destila Arquitectura + Zoo Studio
Arquitectura: Destila Arquitectura
Disseny gràfic: Zoo Studio
Fotografies: Neolith

BY LAPACA és un projecte de disseny global en el que es desenvolupa tant la identitat corporativa i l’interiorisme pel reconegut pastisser Raúl Bernal. El projecte busca reflectir la creativitat, diversió, sorpresa i humor que tant caracteritza els seus dissenys i productes.
L’interiorisme per la pastisseria, es centra a crear un espai flexible, mutant i divertit en el que els productes són accessibles des de qualsevol racó. Com si es tractés de Hansel & Gretel, el client forma part d’una experiència participativa i sorprenent a on va descobrint els pastissos i dolços disposats en una pell perimetral en forma de retícula fent referència a l’ordre i a la precisió necessària a la pastisseria, i a on les caixes que s’obren amb clau són les encarregades d’allotjar el factor sorpresa.
Al centre de l’espai, es disposa un element expositiu escultòric en el que es permet l’exposició del producte però a on també permet al pastisser crear esdeveniments especials com show cooking, presentacions, degustacions, etc.
El projecte es desenvolupa sense límits, eliminant la barrera del taulell entre el client i el dependent de manera que el client té una total llibertat per l’interior de l’espai, creant una relació contemporània i tractant la pastisseria com un espai d’exposició total per poder visualitzar des de qualsevol angle els productes exposats.

DESTILA ARQUITECTURA PASTELERIA