Creem experiències a través del disseny i l'arquitectura

A Destila generem experiències a través de l’arquitectura i el disseny, creant espais que aportin valor i diferenciació. La nostra fórmula: TALENT, CREATIVITAT I PROFESSIONALITAT.

Ens agrada dir que treballem amb el client i no per al client. Conjuntament establim una estratègia d’actuació única per a cada projecte. L’objectiu és fugir d’allò convencional i aconseguir que cada espai tingui una personalitat i identitat pròpies. Avisem, no copiem, som al·lèrgics a les còpies perquè busquem l’essència de cada projecte, que cada espai sigui únic.

I per garantir l’èxit del resultat final, entenem els projectes d’una forma integral i els desenvolupem en totes les seves escales.

Tot i que som un estudi d’arquitectura i interiorisme, no tenim por i ens atrevim a afrontar nous reptes i col·laboracions tant en projectes nacionals com internacionals.

És per això que amb la finalitat de preservar l’excel·lència en el disseny i oferir l’èxit comercial dels projectes gastronòmics i hotelers en l’àmbit internacional, Destila, juntament amb altres professionals, crea i forma part del grup A PINCH OF DESIGN.

Disseny Interior:
Restaurants, bar i hotels
Espais comercials i oficines
Stands i instal·lacions efímeres

Arquitectura:
Residencial i comercial
Rehabilitacions
Paisatgisme i urbanisme
Serveis i equipaments

Consultoria:
Viabilitat tècnica de locals comercials
Viabilitat projectes d’arquitectura

Project Managment / Direcció obra:
Gestió de projectes
Direcció d’obra
Comparativa de preus i qualitats
Contractació industrial
Control de costos
Certificacions
Tramitació de llicència i permisos