ByLaPaca

Espai sense límits per una experiència sorprenent

Nom: By LaPaca
Lloc: Huesca
Data: 2019
Concepte i interiorisme: Destila Arquitectura + Zoo Studio
Arquitectura: Destila Arquitectura
Disseny gràfic: Zoo Studio
Fotografies: Neolith

BY LAPACA és un projecte de disseny global en el que es desenvolupa tant la identitat corporativa i l’interiorisme pel reconegut pastisser Raúl Bernal. El projecte busca reflectir la creativitat, diversió, sorpresa i humor que tant caracteritza els seus dissenys i productes.
L’interiorisme per la pastisseria, es centra a crear un espai flexible, mutant i divertit en el que els productes són accessibles des de qualsevol racó. Com si es tractés de Hansel & Gretel, el client forma part d’una experiència participativa i sorprenent a on va descobrint els pastissos i dolços disposats en una pell perimetral en forma de retícula fent referència a l’ordre i a la precisió necessària a la pastisseria, i a on les caixes que s’obren amb clau són les encarregades d’allotjar el factor sorpresa.
Al centre de l’espai, es disposa un element expositiu escultòric en el que es permet l’exposició del producte però a on també permet al pastisser crear esdeveniments especials com show cooking, presentacions, degustacions, etc.
El projecte es desenvolupa sense límits, eliminant la barrera del taulell entre el client i el dependent de manera que el client té una total llibertat per l’interior de l’espai, creant una relació contemporània i tractant la pastisseria com un espai d’exposició total per poder visualitzar des de qualsevol angle els productes exposats.

DESTILA ARQUITECTURA PASTELERIA

Cooperativa Plana de Vic

L’interiorisme aplicat a l’espai per aportar valor i negoci.

Nom: Cooperativa Plana de Vic
Lloc: Osona
Data: 2019
Concepte: Destila Arquitectura + Thinquery
Interiorisme: Destila Arquitectura
Disseny gràfic: Thinquery
Fotografies: Marc Torra

El projecte des d’un inici fuig del caràcter industrial de l’edifici i el seu entorn i es centra en crear una atmosfera familiar que ens recordi al rebost de les antigues cases de pagès. La intervenció treballa amb materials neutres i naturals per emfatitzar els productes exposats i recordar als seus orígens.

L’objecte del projecte és crear un vincle emocional entre marca i consumidor a través de l’espai per tal d’aportar valor al negoci.

Cinc Sentits

Una experiència gastronòmica a través de la successió d’espais.

Nom: Cinc Sentits
Lloc: Barcelona
Data: 2018
Concepte i interiorisme: Destila Arquitectura + Zoo Studio
Arquitectura: Destila Arquitectura
Disseny gràfic: Zoo Studio
Fotografies: Ivan Raga

Cinc Sentits és un restaurant gastronòmic de Barcelona amb dues estrelles Michelin que ofereix una interpretació de la cuina tradicional catalana portada als nostres dies de la mà del xef Jordi Artal. Aquest és un projecte total, des de la creació del concepte, l’interiorisme, la gestió de les obres fins a la identitat corporativa.

La visita al seu poble natal a La Torre de l’Espanyol va desencadenar el concepte de la intervenció; CAMP – POBLE –CIUTAT, en referència al recorregut vital del xef durant la seva trajectòria, des del camp a la ciutat, passant per la casa del poble de la família, lligat amb la cuina catalana d’avantguarda que practica amb producte de proximitat i qualitat.

La proposta arquitectònica i d’interior vol transportar al comensal a les tres etapes del concepte, des dels materials rugosos i sense tractament, disposats en el seu estat més pur del tros, passant per la calidesa del poble, fins a arribar al refinament, lluminositat i colors clars de la ciutat mediterrània. Es crea un sistema per a la disposició dels materials en tota la intervenció per tal d’unificar la proposta, però que al mateix temps potencia els elements característics de cada etapa del restaurant.

Tour Sisters, La Défense

El luxe de l'icònic París evoca els espais més íntims.

Nom: Radisson Collection La Défense
Lloc: Paris, France
Data: 2018
Equip de disseny: A Pinch Of Design (DESTILA + A&A)
Serveis realitzats: Disseny i experiència, disseny de mobiliari, disseny d’interiors, disseny d’il·luminació, disseny de bar i restaurants, styling.

El disseny de les habitacions evoca la moda francesa a través de la utilització de diferents tèxtils, patrons i colors. Altres elements icònics de França com el paviment de Versalles també formen part de l’interiorisme.

Royal Astorija

Fusió d'estils per posar en valor l'arquitectura de l'edifici.

Nom: Lobby, Bar, Lounge & Congress Hall Royal Astorija
Lloc: Vilnius, Lithuania
Data: 2019
Equip de disseny: A Pinch Of Design (DESTILA + A&A)
Serveis realitzats: Disseny i experiència, disseny mobiliari, disseny interior, disseny il·luminació, styling.

El disseny de la planta baixa de l’hotel ( inclou recepció i lobby, bar, restaurant, celler, passadissos, lavabos i sales de conferències) fusiona varis estils per evocar-ne els diferents períodes de l’arquitectura de l’edifici i posar-los en valor. En tot moment, el disseny busca alinear-se amb els valors de la cadena per crear un espai elegant, confortable, càlid i sofisticat.

Bocca Buona Zürich

Restaurants & Hotels-Bocca Buona Zurich-3

El reflex dels sorollosos i atapeïts carrers italians.

Nom: Bocca Buona Zürich
Lloc: Zürich, Switzerland
Data: 2018
Equip de disseny: A Pinch Of Design (DESTILA + A&A)
Serveis realitzats:Disseny i experiència, disseny mobiliari, implementació, disseny interior, disseny il·luminació, disseny restaurant i bar, styling.

El disseny del restaurant vol aconseguir que el comensal visqui una experiència divertida i informal al mateix temps que descobreix els sabors de l’autèntica cuina italiana.
És per això, que es col·loquen dos escenaris de forma oposada de manera que des de qualsevol angle del restaurant el comensal pugui gaudir de la preparació teatral del menjar i de les begudes típiques italianes.
La fusió de materials, textures i colors ens evoca a diferents estils i elements utilitzats per la cultura italiana en diferents períodes de la seva història.

Restaurants & Hotels-Bocca Buona Zurich-8
Restaurants & Hotels-Bocca Buona Zurich-1
Restaurants & Hotels-Bocca Buona Zurich-3
Restaurants & Hotels-Bocca Buona Zurich
Restaurants & Hotels-Bocca Buona Zurich-4
Restaurants & Hotels-Bocca Buona Zurich-5
Restaurants & Hotels-Bocca Buona Zurich-6
Restaurants & Hotels-Bocca Buona Zurich-2

Lobby Zürich

Restaurants & Hotels-Lobby Zurich Airport

Una subtil intervenció integra l'elegància i la funcionalitat en en un únic espai.

Nom: Lobby Zürich
Lloc: Zürich, Switzerland
Data: 2018
Equip de disseny: A Pinch Of Design (DESTILA + A&A)
Serveis realitzats: Disseny i experiència, disseny mobiliari, disseny interior, disseny il·luminació, styling.

A través de la utilització d’un sistema de panells i lames s’unifica l’arquitectura de l’espai per crear un multi-espai únic i dinàmic format per diferents àrees on els viatgers poden gaudir dels serveis de l’hotel alhora que es relacionen entre ells.
La utilització del gris en els acabats ens recorda a l’arquitectura minimalista de Suïssa i permet contrastar amb els colors del mobiliari i els gràfics de les parets.

Restaurants & Hotels-Lobby Zurich Airport-1
Restaurants & Hotels-Lobby Zurich Airport-3

La Canaria

Una història delicada, natural i contemporània transporta el comensal a l'essència del lloc.

Nom: La Canaria Restaurant
Lloc: Gran Canaria, Spain
Data: 2016
Equip de disseny: A Pinch Of Design (DESTILA + A&A)
Serveis realitzats:Disseny i experiència, disseny mobiliari, implementació, disseny interior, disseny il·luminació, disseny restaurant i bar, styling.

Dissenyat segons els elements icònics del paisatge, La Canària vol ser un indret privilegiat a través d’una naturalesa reinterpretada i adaptada a l’origen dels valors de Radisson Blu.
Mitjançant la utilització de textures i materials que ens evoquen el refinament nòrdic i, combinat amb una reinterpretació dels elements de l’illa, el restaurant es converteix en el perfecte lloc per gaudir d’una inoblidable vetllada.
L’objectiu de la intervenció del restaurant és crear un espai central recollit i íntim, capaç d’atraure els comensals en el seu interior. Aquesta zona s’acota a través d’un doble sostre format per cordes suspeses encarregades de generar un joc de llum i ombres que ens evoquen a les ombres de les palmeres sobre el terra.

Bocca Buona Stuttgart

Restaurant-Hotels-Bocca Buona Sttutgart-Restaurants-1

Una experiència culinària a través d'elements populars de la cultura italiana.

Nom: Bocca Buona Stuttgart
Lloc: Stuttgart, Germany
Data: 2017
Equip de disseny: A Pinch Of Design (DESTILA + A&A)
Serveis realitzats:Disseny i experiència, gràfics ambientals, disseny mobiliari, implementació, disseny interior, disseny il·luminació, disseny restaurant i bar, styling.

Després de l’èxit de Bocca Buona Riga i Bocca Buona Niça, el concepte de restaurant italians Bocca Buona es trasllada al centre de la ciutat alemanya de Stuttgart on a través d’un espai vibrant el comensal podrà degustar una reinterpretació de la cuina de tota la vida.

L’espai té com a element d’atracció principal un show kitchen on el xef demostra les seves habilitats amb la pizza perquè el comensal pugui gaudir d’una autèntica experiència italiana. Dividit en diferents zones, l’espai s’adapta a les necessitats de cada comensal i alhora permet diversificar-ne les vivències.

Restaurant-Hotels-Bocca Buona Sttutgart-Restaurants-4
Restaurant-Hotels-Bocca Buona Sttutgart-Restaurants-6
Restaurant-Hotels-Bocca Buona Sttutgart-Restaurants-5
Restaurant-Hotels-Bocca Buona Sttutgart-Restaurants-2
Restaurant-Hotels-Bocca Buona Sttutgart-Restaurants-3
Restaurant-Hotels-Bocca Buona Sttutgart-Restaurants

Collage Brasserie

RESTAURANTS & HOTELS-COLLAGE-RESTAURANT-01

Un viatge ple d'humor i ironia al Pop Art britànic a través de la tècnica del collage.

Nom: Collage Brasserie
Lloc: Concept Design, UK
Data: 2016
Equip de disseny: A Pinch Of Design (DESTILA + A&A)
Serveis realitzats: Disseny i experiència, disseny de mobiliari, disseny d’interiors, disseny d’il·luminació, disseny de bar i restaurants, styling.

Collage s’inspira en les obres de Peter Blake per crear un nou concepte de restaurant que té les seves arrels en els tradicionals pubs anglesos i la braseria francesa. Confortable, relaxat i autèntic, el disseny del restaurant combina elements plens d’humor amb altres de clàssics per tal de què els comensals puguin gaudir d’una experiència sorprenent durant tot l’àpat.

RESTAURANTS & HOTELS-COLLAGE-ENGLAND-02
RESTAURANTS & HOTELS-COLLAGE-RESTAURANT-01